menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Hengelo weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Hengelo

Een kundige Mediator uit Hengelo helpt u graag verder.

Beide partijen winnen dankzij top mediators uit Hengelo

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die helpt partijen in een conflictsituatie om daar gezamenlijk weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, acceptabele oplossing. Een mediator kiest geen partij en zal ook nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Hij of zij luistert voornamelijk naar de mening van beide partijen en zal vervolgens trachten de problemen helder te krijgen. Het uiteindelijk doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor allebei de partijen aanvaardbaar is. Deze overeenkomst kan eventueel in een wettig document worden vastgelegd. Op deze manier kan worden voorkomen dat er op een later tijdstip weer een conflictsituatie zal ontstaan.

Mediator uit Hengelo biedt adviezen bij zakelijke conflicten, arbeidsconflicten en familieconflicten.

Het komt vaker voor dan u denkt. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de onenigheid die men heeft. Verhoudingen worden slechter en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. De meningen van de betrokken partijen verharden. De gang naar bijvoorbeeld een advocaat is in de de meeste van dit soort gevallen gevallen niet nodig.

Bemiddeling bij conflicten zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker gebruikt en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Vaak wordt mediation vandaag de dag gebruikt als de eerste stap naar de oplossing van een geschil.

Een mediator uit Hengelo kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld bij:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere conflicten die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
623
Klanten geholpen met mediators vergelijken
4.053
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Hengelo

Heeft u een zakelijke mediator uit Hengelo nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Hengelo of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Hengelo.

mac
mac
img

Ik ben Regillio Manager, regiomanager in Hengelo. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Hengelo.

Zoeken naar professionele mediators in Hengelo?

Een gang naar de rechtbank is niet nodig als u gebruik maakt van mediation. Misschien wint u uw zaak wel voor de rechtbank als u in uw gelijk staat, maar neem wel aan dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. Immers, de relatie tussen de beide partijen is kapot en moeizaam te herstellen. Op zakelijk gebied kan dit grote gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

De verliezer dient bij een gerechtelijke uitspraak ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. In geval van mediation door een mediator uit Hengelo zullen de kosten hiervan door beide partijen worden gedragen. Het is daarom belangrijk dat allebei de partijen er het beste van maken. Als allebei de partijen tot een oplossing komen, dan is dit vooral de verdienste aan henzelf en omdat de mediator als onafhankelijke derde partij erbij heeft gezeten.

Welk conflict u ook heeft, er is altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Op zoek naar een mediator uit Hengelo? Laat hier verschillende prijsopgaven naar u toesturen van diverse betaalbare mediators in Hengelo en uw conflict behoort wellicht spoedig al tot het verleden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Hengelo te zeggen hebben!

img

David Oude Hoeven

Ik ben deskundig begeleid door Professionals Hengelo. Door de snelle assistentie heb ik meteen een Mediator gecontacteerd die mij met mijn probleem kon helpen. In zee gaan met Professionals Hengelo zorgt ervoor dat er vrijwel meteen een last van je schouders valt.

img

Jette Maat

Meteen een Mediator gevonden. Ik ben snel en deskundig geholpen door Professionals Hengelo. Ook in het weekend zijn ze bereid te helpen!

Professionals uit andere branches in Hengelo

Let's Talk

Bij Professionals Hengelo staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier